Voorwaarden Bestellingen

Bestelling

Het plaatsen van een bestelling kan via Paula@JufPaula.nl. Bij het plaatsen van een bestelling bij Juf Paula accepteert u automatisch de deze voorwaarden en de algemene voorwaarden.

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de website zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Betaling

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u zo snel mogelijk een bevestigingsmail met de definitieve kosten inclusief verzenden. Zodra u die ontvangen heeft, dan heeft u 10 dagen de tijd om het totaalbedrag over te schrijven. Mocht de betaling na 10 dagen uitblijven dan heeft Juf Paula het volledige recht om uw bestelling te annuleren.

Levering

Juf Paula streeft ernaar bestellingen, na het ontvangen van de betaling, zo spoedig mogelijk te op te sturen. Juf Paula stuurt uw bestelling zorgvuldig verpakt op. Vanaf het moment van versturen is Juf Paula afhankelijk van Dhl of Postnl. Mocht hun dienstverlening om wat voor reden dan ook niet aan de verwachtingen voldoen, dan is Juf Paula niet verplicht tot schadevergoeding. Wel zal ze haar best doen eventuele zoekgeraakte bestellingen te achterhalen en bij een beschadiging zal er een klacht ingediend worden bij Dhl of Postnl.
U kunt uw pakket eventueel aangetekend laten verzenden. Dit dient u bij het plaatsen van de bestelling kenbaar te maken.

Verzendkosten

Brievenbusartikelen: uw artikel wordt gewogen en volgens het geldende Postnl tarief verstuurd.

De artikelen te koop bij Juf Paula passen echter in veel gevallen niet door de brievenbus. Voor het versturen van uw artikelen maakt Juf Paula gebruik van Dhl, Kiala of Postnl, voor de dan geldende tarieven.

U dient bij het plaatsen van de bestelling aan te geven welke verzendmethode uw voorkeur heeft. Geeft u geen voorkeur aan dan verstuurt Juf Paula uw aankopen via de goedkoopste optie.

In overleg is het ook mogelijk de producten bij Juf Paula op te halen. U dient deze vooraf via overmaking te betalen of ter plekke contant en gepast af te rekenen. Juf Paula heeft vanwege de hoge kosten daarvan geen mogelijkheid om met Pin te betalen.

Garantie

Op de zelfgemaakte producten in de webwinkel van Juf Paula zit geen garantie. Juf Paula is niet verplicht tot vergoeding. Alle producten van Juf Paula zijn met zorg en liefde gemaakt. Mocht u ergens ontevreden over zijn, dan kunt u altijd contact opnemen via Paula@JufPaula.nl. Wellicht is het mogelijk om uw beschadigde artikel te repareren.

Retouren

Artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Plaatst u een bestelling dan gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Aansprakelijkheid

Juf Paula is niet aansprakelijk voor schade die (mede) ontstaat door het gebruik van haar producten.
Bij Juf Paula zijn artikelen te koop die gevaarlijk kunnen zijn voor kleine kinderen. De in de Amigurumi en andere figuurtjes gebruikte veiligheidsoogjes zijn niet volledig betrouwbaar: Juf Paula kan er niet voor aansprakelijk worden gesteld als er iets mis gaat bij het gebruik van de bij haar gekochte artikelen.
Juf Paula is niet aansprakelijk voor betalingen die niet correct op haar rekening aankomen. Neem hiervoor contact op met uw bank. Zij kunnen indien nodig nagaan hoe een betaling is verlopen. Juf Paula kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten van de webwinkel in de vorm van verzendkosten, verkeerde aanduidingen en dergelijke. Mocht er iets niet naar wens zijn, kunt u contact opnemen via Paula@JufPaula.nl

Privacy

Alle gegevens die u aan Juf Paula verstrekt bij het plaatsen van uw bestelling gebruikt Juf Paula alleen voor het afhandelen van de geplaatste bestelling en het eventueel versturen van een nieuwsbrief. Mocht u geen prijs stellen op een eventuele nieuwsbrief dan kunt u dat aangeven en u wordt uit het adressenbestand verwijderd.

Copyright/Auteursrechten:

Op alle afbeeldingen en teksten op de site van Juf Paula berusten auteursrechten. Overname in welke vorm dan ook, is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Juf Paula.

Comments are closed.